Home » Wat is een traphekje?


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Wat is een traphekje

Jaarlijks lopen 40.000 kinderen van 0 tot 4 jaar letsel op als gevolg van een ongeval in of om het huis. Van deze 40.000 zijn er 3800 toe te wijzen aan letsel als gevolg van een val van een vaste trap. Ruim 40% van de kinderen die letsel opgelopen hebben na een val van een trap, heeft letsel aan hoofd, hals of nek.

wat_is_een_traphekje

In huis ligt het gevaar voor je kleintje dus op de loer. Maar je kindje ziet het huis als een avontuurlijke speeltuin; gevaren worden niet gezien. En omdat je als ouder of grootouder niet alles in de gaten kunt blijven houden, bieden veiligheidshekjes dé oplossing om het kindje van het gevaar af te schermen.

Veiligheidshekjes schermen de toegang van een gevaarlijke ruimte af. Met een veiligheidshekje kun je ook de trap onbereikbaar maken voor je kind.

Heb je trouwens al eens nagedacht over de veiligheid bij opa en oma, of tijdens vakanties? Ook daar zijn veiligheidshekjes nodig om je kindje te beschermen tegen ongevallen.

Oriënteer je goed, voordat je een traphekje gaat aanschaffen. Let er bijvoorbeeld op dat de traphekjes voldoen aan de veiligheidseisen voor traphekjes (EN1930:2000). Dat voorkomt dat er ongevallen gaan ontstaan als gevolg van een onveilig of tweedehands traphekjs. Aanbieding veilige traphekjes
Traphekjes Vasco-duo voordeel
101,58
66,04
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen