Home » Waarom traphekjes


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Waarom zijn traphekjes nodig?

De hele dag hard gewerkt en zometeen naar huis. Dan is er tijd om samen voor het eten te zorgen. Maar hoe krijg je je favoriete recept op tafel als je kleintje in de keuken met gevaarlijke hete potten en pannen jouw aandacht vraagt? Heel eenvoudig: zorg ervoor dat je kindje niet in de keuken kan. Een deurhekje is dan de oplossing.

waarom_traphekjes

Naast deurhekjes zijn er in de handel ook traphekjes verkrijgbaar, die zoals de naam al aangeeft de trap afschermen. Hierdoor kunnen er op de trap geen gevaarlijke situaties ontstaan.
Afhankelijk van de situatie kunnen deze hekjes bevestigd worden door deze in de wand te schroeven of tussen twee wanden in te klemmen. Ook zijn er varianten waarbij het hekje opgerold kan worden.

Afhankelijk van de uitrusting kosten veiligheidshekjes € 30,-  tot € 160,-.  In babyspeciaalzaken, maar ook via internet zijn deze hekjes aan te schaffen. Of het nu voor in de keuken, de trap of de werkplaats is, een veiligheidshekje beschermt jouw kindje voor gevaarlijke situaties. Geniet er dan van wanneer je kindje een nieuwsgierige blik over het hekje werpt en naar een hapje van het lekkerste eten vraagt.  

 Aanbieding veilige traphekjes
Traphekje Vasco
45,70
35,54
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen