Home » Traphekjes kinderen


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Traphekje Kinderen

Traphekjes kinderen 

Traphekjes voor kinderen voorkomen ernstige ongevallen.
En dat is nodig, een val van de trap ligt immers op de loer. Want wat is er nu aantrekkelijker voor je kind, dan zelf eventjes de trap te verkennen, waarvan je dagelijks ziet dat papa en mama deze met zoveel gemak beklimmen?

Vaak meerdere traphekjes voor kinderen nodig
Onderzoek toont aan dat kinderen rond de leeftijd van één of twee jaar het meeste risico lopen. Niet verwonderlijk, omdat zij op deze leeftijd nog niet zo goed kunnen lopen, maar wel het hele huis willen ontdekken.  Het plaatsen van een traphekje voor kinderen is een simpele en effectieve oplossing. Daarbij is het advies om per trap twee traphekjes te plaatsen: één traphekje aan de boven-en één traphekje aan de benedenzijde. Op deze manier kunnen kinderen niet naar beneden klimmen, maar zij kunnen je ook niet volgen naar boven als je daar toevallig iets moet pakken.

Kinderhekjes van traphekjesonline.nl
Traphekjesonline.nl heeft de beste hekjes voor je geselecteerd. De materialen waarvan de hekjes zijn gemaakt hebben zich bewezen als sterk en stevig. Daarom voldoen onze hekjes ook aan de veiligheidsnormen, onder andere EN1930:2000.
Snuffel eens rond in onze webshop en bestel traphekjes eenvoudig en snel via traphekjesonline.nl.Aanbieding veilige traphekjes
Traphekje Vasco
45,70
35,54
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen