Home » Traphekje kinderen


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Traphekje kinderen

Traphekje kinderen

Traphekje voor kinderen voor een veilige omgeving.
Een ongeluk ligt ligt altijd op de loer. Zeker als je kleintje op ontdekkingstocht door het huis gaat. De trap beklimmen is dan heel erg interessant. Een traphekje voor kinderen voorkomt dat je kind van de trap valt, maar ook dat een ruimte waar je kindje gevaar loopt afgegrendeld wordt. 

Traphekje voor kinderen vooral het eerste en tweede levensjaar nodig. 
Kindjes van een en twee jaar lopen het meeste risico. Dit blijkt uit onderzoek. Dat is niet zo vreemd, want op deze leeftijd kan een kindje nog niet zo goed lopen, maar wil wel het hele huis verkennen. Een kinderhekje is dan een uitstekende oplossing. Vaak zijn er meerdere traphekjes nodig om het huis voor je kindje veilig te maken. Bijvoorbeeld een trapje boven en een trapje onder aan de trap.

Traphekjes van traphekjesonline.nl
Bij Traphekjesonline.nl tref je de beste traphekjes aan. Deze zijn geselecteerd op veiligheid, maar ook op design en scherpe prijzen. Al onze hekjes voldoen aan de veiligheidsnormen. Ontdek nu onze collectie traphekjes. Je zult zien dat deze bestaat uit diverse materialen (hout en metaal), maar ook dat je deze op verschillende manieren kunt bevestigen (schroefbevestiging en klembevestiging).Aanbieding veilige traphekjes
Traphekje Vasco
45,70
35,54
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen