Home » Welke soorten veiligheidshekjes


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Soorten traphekjes en veiligheidshekjes

De grote diversiteit aan veiligheidshekjes maakt de keuze voor een kinderhekje moeilijk. De eenvoudigste versie is waarschijnlijk een oprolbaar hekje met een beschermend scherm. Dit hekje is snel en gemakkelijk inklapbaar, is ruimtebesparend en is daarmee ook de ideale reisgezel. Dit is dus een goede oplossing in een omgeving waar je eigenlijk plaats tekort komt en waarbij je geen gaten in de muur wil. Boren is hierbij namelijk niet nodig.

soorten_traphekjes_400
Maar ook bij hekjes die het meest gebruikt worden; de hekjes van hout of metaal, is boren niet altijd nodig. Want een klemhekje kan tussen de deurposten ingeklemd worden en dan kan het boor dus in de garage blijven. 
De andere populaire variant, de schroefhekjes, worden vaak als het meest veilig ervaren. Deze worden vastgeschroefd aan de wand of aan een trappenpost.


Zelfs in de hoogte zijn er verschillen. De standaard is een minimale hoogte van 65cm. Er zijn hekjes die 10 cm hoger gemaakt worden. Weer andere hekjes kunnen vanaf de grond gemeten 20 cm flexibel verhoogd worden.
Naast hekjes van hout, zijn er ook metalen hekjes. Vooral in moderne inrichtingen past een metalen hekje goed in het interieur.
Hout of metaal, geboord of ingeklemd- verschillen traphekjes naast deze uiterlijke verschillen ook in functie. Zo zijn er hekjes uitsluitend voor trappen, deuren en combi hekjes voor zowel deuren als trappen.Aanbieding veilige traphekjes
Traphekjes Vasco-duo voordeel
101,58
66,04
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen