Home » Playtray eetblad voor Tripp Trap


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Playtray eetblad voor Tripp Trapp

Alle vaders en moeders, opa’s en oma’s met een Stokke Tripp Trapp kinderstoel opgelet! Dit is dé oplossing voor de Tripp Trapp kinderstoel…De Playtray!

                                               eetblad_stokke_400

De Playtray is een kunststof tafel/ eetblad dat je eenvoudig over je Stokke Tripp Trapp stoel heen schuift. Hiermee kun je de Tripp Trapp stoel nog optimaler gebruiken: je kind kan gewoon gezellig mee- eten aan tafel, maar ook op andere plaatsen in huis! In de tuin, bij de TV, in de zithoek of gewoon bij de tafel als je extra eters hebt. Waar je maar wilt, schuif je jouw kindje er zo makkelijk en veilig bij. Om te eten of om te spelen.

Handig eetblad voor Tripp Trapp
Hét eetblad Playtray is een handige accessoire waarmee je veel beter gebruik kan maken van die mooie Stokke kinderstoel. Ideaal is dat de Playtray erg eenvoudig op de stoel geplaatst kan worden; het blad er weer van af halen is ook geen probleem. Zo kun je het blad dus ook makkelijk schoonmaken.

Veilig
De Playtray is gemaakt van kunststof. Hier door is het eetblad goed bestand tegen stoten van bijvoorbeeld speelgoed en kinderbestek. De opstaande rand voorkomt dat eten, drinken of speelgoed op de grond valt. Ideaal van de Playtray is dat hij voorkomt dat je baby of dreumes zich met zijn of haar voetjes kan afzetten tegen de rand van de tafel. Dat is wel zo veilig!

Kleuren
De playtray is er in drie kleuren: wit, zwart en transparant. Met jouw favoriete kleur playtray, maar je jouw Stokke stoel helemaal compleet.

Gratis ergonomisch besteksetje
Bij bestelling van een Playtray, ontvang je tijdelijk een ergonomisch besteksetje gratis.

                                                                    playtrayaanbiedingAanbieding veilige traphekjes
Traphekjes Vasco-duo voordeel
101,58
66,04
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen