Home » Traphekjes info


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Traphekjes informatie

Voor je kindje is het reuze spannend als het nieuwe dingen kan ontdekken en op onderzoek kan uitgaan. Zeker als dat helemaal zelf kan, zonder hulp van anderen. Voor pa en ma begint dan een moeilijke tijd. Niet zelden sta je als ouder bezorgd in de buurt van je kindje om erop toe te zien dat er geen ongelukken gebeuren.

Voor kleine kinderen zijn trappen erg gevaarlijk. Vaak gebeuren hier de ongelukken; van een blauwe plek tot een zware hersenschudding. Maar ook achter de keukendeur of bij de werkbank van pa schuilt gevaar. Traphekjes, maar ook deurhekjes zorgen dat het gevaar grotendeels beperkt wordt. Deze veiligheidshekjes zijn vaak in een handomdraai aan de wand, in de juiste positie,  te bevestigen. 

Er zijn vele soorten veiligheidshekjes: alleen voor trappen, alleen voor deuren, maar ook combi-oplossingen die geschikt zijn voor zowel trappen als deuren. Verder zijn er verschillen in breedtes en hoogtes, maar ook in materiaal en afwerking.

Hier vind je informatie en tips over kind en baby veiligheid, preventieve zorg, de keuze van traphekjes en nog veel meer ...

Traphekjesonline.nl

Wat is een traphekje?

Waarom zijn traphekje nodig?

Welke soorten veiligheidshekjes zijn er?

Welke accessoires zijn er voor traphekjes?

Vanaf welke leeftijd en hoe lang kan ik traphekjes gebruiken?

Hoe is het met de veiligheid van traphekjes gesteld?

Is het verstandig een gebruikt traphekjes aan te schaffen?

Waar moet je bij de aanschaf van een traphekje op letten?

Veiligheid van de trap
Een traphekje voorkomt dat je kindje niet van de trap kan vallen. Maar let ook op de omgeving waarin het traphekje zich bevindt. Lees meer.

Trappen en ramen
Een val van de trap heeft vaak een hoofdletsel of andere ernstige verwondingen tot gevolg. Daarom zijn goed geïnstalleerde traphekjes aan de boven-en onderkant van alle trappen erg belangrijk. lees meer


Trappen en ramen

Veiligheid van de trap


Aanbieding veilige traphekjes
Traphekje Vasco
45,70
35,54
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen