Home » Deurhekjes


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Deurhekjes

Kleine kinderen kennen nog geen grenzen. Ze willen hun wereldje graag verkennen en onderzoeken. En dan ligt al snel het gevaar op de loer. Tot een bepaalde leeftijd zijn deuren dan een betrouwbare bescherming tegen nieuwsgierige gasten. Maar op het moment dat het kleintje met de handjes de deurklink kan bereiken, dan is een deur niet meer voldoende. Vanaf dan zijn deurhekjes de oplossing waarmee duidelijk wordt: tot hier en niet verder.

deurhekjes

Er zijn vaste deurhekjes en hekjes met een zwenkdeurtje. De vaste deurhekjes hebben het voordeel het kindje het deurhekje niet kan passeren. Nadeel: ouders stappen gemakkelijk over het hekje heen, maar voor opa's en oma's kan dat wat lastiger worden.

Deurhekjes zijn echter niet alleen bescherming voor kinderen, maar kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld honden de toegang tot bepaalde ruimtes te ontzien.

Door de afscherming van een deurhekje, hoeven ouders zich minder ongerust te maken. Kleine kindjes begrijpen dit natuurlijk niet, en willen niet opgesloten zitten in een 'gevangenis'. Klim experimenten zal een deurhekje goed moeten kunnen doorstaan. Let er dus op dat een deurhekje dus veilig is. Check bij de aanschaf van een deurhekje of het voldoet aan de veiligheidseisen.
Laat je kindje ook langzaam aan de afscherming van een hekje wennen en laat merken dat je kindje niet alleen is, ook al ben je eventjes niet in de buurt.Aanbieding veilige traphekjes
Traphekjes Vasco-duo voordeel
101,58
66,04
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen