Home » Alg. Voorwaarden


Onze collectie traphekjes
Klemhekjes

schroefhekjes

Metalen hekjes

Houten hekjes

Combinatie hekjes

 


Alg. Voorwaarden

Algemeen
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden van Kidsidee Traphekjes akkoord gaat. Kidsidee Traphekjes behoudt zich het recht de leverings-, garantie- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Voor een afgesloten koopovereenkomst gelden de voorwaarden zoals deze golden op de dag van de op de factuur vermelde datum.

Productprijzen
Alle genoemde productprijzen zijn in euro’s en inclusief 19% BTW.
Kidsidee Traphekjes garandeert dat de prijs vermeld bij het artikel op de dag van bestelling en vermeld op de aankoopnota niet wordt verhoogd. Voor gevolgen van foutieve prijzen veroorzaakt door de server of door hackers, computervirussen en dergelijke kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Gratis thuisbezorgd
Bestellingen worden GRATIS thuisbezorgd in Nederland en België.

Levering
Kidsidee Traphekjes streeft naar een levertijd van maximaal 5 werkdagen. Indien een product niet meer leverbaar is vervalt de koopovereenkomst. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of
aansprakelijkheid. Wanneer levertijden boven de 15 werkdagen uitkomen krijgt u tijdig bericht. Indien u niet akkoord gaat met de langere levertijd kunt u de overeenkomst, binnen 4 dagen na melding per email ontbinden. U ontvangt dan binnen 5 werkdagen uw geld retour.

Let op! Vul uw adresgegevens correct in. Wanneer adresgegevens niet kloppen en er om deze reden niet bezorgd kan worden, is Kidsidee Traphekjes niet aansprakelijk. Kidsidee Traphekjes kan niet op een postbus bezorgen. Wanneer u de bestelling niet meer wilt ontvangen wordt uw bestelling gecrediteerd met inhouding van de verzendkosten heen en terug! Wanneer u de bestelling alsnog wilt ontvangen wordt deze na betaling van de gemaakte verzendkosten opnieuw aan een door u opgegeven adres in NL of BE toegezonden. Elke schade die ontstaat door een verkeerd afleveradres is voor rekening van de klant.

Retourneren
Artikelen kunnen geretourneerd worden binnen 7 dagen na aflevering in de onbeschadigde originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur.

Let op: de verzendkosten zijn voor de koper. Terugbetaling van het aankoopbedrag vindt plaats wanneer het artikel door Kidsidee Traphekjes in ongeschonden en originele verpakking ontvangen wordt, en uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de zending door Kidsidee Traphekjes. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat Kidsidee Traphekjes hiervan op de hoogte is. De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

Kidsidee Traphekjes, 
Ondersteweg 4,
6086 ND Neer,
Nederland.

Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd. Voor defecte artikelen zie de garantievoorwaarden.
Retourzendingen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen en dus niet gecrediteerd.

Privacy
Bij het plaatsen van een bestelling wordt gevraagd om uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling te bevestigen en naar u op te sturen, maar ook om u na uw aankoop te kunnen blijven voorzien van een goede en persoonlijke service. Uw gegevens zullen niet aan partners of derden worden verstrekt en zullen uitsluitend worden gebruikt voor diensten waarom u specifiek heeft gevraagd, bijvoorbeeld het ontvangen van een mailing of het plaatsen van een bestelling. Mocht u uw gegevens verwijderd willen zien uit ons bestand, dan kunt u hiervoor schriftelijk een verzoek indienen, o.v.v. uw naam en adresgegevens.

Garantievoorwaarden
Kidsidee Traphekjes garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel,
worden deze door Kidsidee Traphekjes hersteld.
Gevallen van breuk of beschadigingen worden alleen in behandeling genomen wanneer hiervan binnen 24 uur na ontvangst van de goederen melding wordt gemaakt. De verzendkosten komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van Kidsidee Traphekjes. Kidsidee Traphekjes stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden. Ongefrankeerde retourzendingen worden door Kidsidee Traphekjes niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender.
U krijgt één jaar garantie op uw aankoop. U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging te retourneren in de originele verpakking met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

Kidsidee Traphekjes
T.a.v.: Retourafhandeling                                                                                                                                                                                                                  Ondersteweg 4
6086 ND NEER                                                                                                                                                                                                               

Artikelen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen.
U krijgt op de reparatie drie maanden garantie.

Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

- defecten of slijtage als gevolg van gebruik,
- als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden,
- als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt,
- door gebreken die zijn ontstaan door niet met bestemming corresponderend of
- onoordeelkundig gebruik zoals het niet volgen van de bijbehorende gebruiksaanwijzingen,
- beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid,
- bij van buiten komend onheil zoals blikseminslag en dergelijke,
- blootstelling aan vochtigheid, extreme warmte of zonlicht of extreme koude,
kosten veroorzaakt door derden voor reparatie van een defect artikel worden niet vergoed,

Afbeeldingen
Alle afbeeldingen worden zo goed mogelijk getoond. Toch kan een artikel op details afwijken van de op de website getoonde foto's. Kidsidee Traphekjes kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor verschillen met de foto's en de werkelijkheid.

Betaling
Wanneer u kiest voor vooruitbetaling dat wordt uw bestelling verzonden wanneer de betaling bij Kidsidee Traphekjes binnen is. Wanneer een vooruitbetaling niet binnen tien dagen na plaatsen van de bestelling bij Kidsidee Traphekjes binnen is, wordt de bestelling geannuleerd en vervalt de overeenkomst. Wanneer het bedrag na tien dagen toch nog binnen komt dan wordt dit bedrag met aftrek van € 3.50 administratiekosten binnen 10 werkdagen teruggestort.Aanbieding veilige traphekjes
Traphekje Vasco
45,70
35,54
De zekerheid bij traphekjesonline.nl - Traphekjes

2010 - Traphekjesonline.nl - My Webshop - webwinkel

Traphek | Traphekje | Traphekjes | Traphekje Kinderen | Traphekjes Kinderen